Officiell återförsäljare för OMEGA

ERIKSON URHANDEL
SUNDBYBERG


Erikson Urhandel är en auktoriserad återförsäljare för de märken vi representerar. Att handla från en icke auktoriserad försäljare på internet är inte att rekommendera.

Sedan starten den 19 maj 1923 har vi varit officiell återförsäljare av Omega. I vårt sortiment finner du högkvalitativa märken som vi vet att du kommer få stor glädje av. Vi som arbetar i butiken har mångårig erfarenhet och tillsammans har vi 70 år i branschen. Vi håller oss ständigt uppdaterade, detta för att gentemot er kunder kunna reflektera och jämföra märken emellan och detta oavsett vi själva för märket/märkena. Richard Dahlgren är besiktnings och värderingsman utnämnd av Sveriges Handelskamrar. Vi kommunicerar med Er klockintresserad genom events och sociala medier såsom Klocksnack, TTT, Facebook och Instagram m.fl. Våra nyhetsmail är uppskattade där vi underhåller med de senaste nyheterna från klockvärlden.

VÄRDERING


Vår auktoriserade värderingsman Richard Dahlgren värderar ert armbandsur och utfärdar värderingsintyg.

Det är många faktorer som påverkar värdet på ditt ur. Viktigast är:
• Märke och modell.
• Material och utförande.
• Urverk; manuellt, automatisk eller quartz.
• Ålder och skick.
• Vintage och samlarvärde.
• Tillbehör såsom certifikat, etui och kuriosa.
Värderingen påverkas slutligen av marknad och efterfrågan.
Vår värderingsman är av Sveriges Handelkamrar förordnad inom området klockor med specialitet inom nytt och begagnat. 1900-tal och framåt. Värderingsintyg.

B2B


Det har blivit enklare för arbetsgivare att visa sina medarbetare uppskattning för lång och trogen tjänst genom uppvaktning med en skattefria minnesgåva. Reglerna kring dessa gratifikationer till personalen har blivit mer generösa. Företaget kan nu på ett smidigare sätt visa vilket värde man sätter på personalens insatser och lojalitet. Det finns många tillfällen att vara frikostig på.
Du har som arbetsgivare rätt att ge en anställd som fyller 50 eller 60 år en skattefri gåva i form av t ex ett guldur, stålklockor eller smycke till ett värde av upp till 15 000 kronor inklusive moms. Gåvan är helt avdragsgill för företaget. Detta gäller även för de som har arbetat 25 år i företaget samt för de som slutar efter varaktig tjänst, dock minst sex år. Samtliga priser är inklusive moms och alla minnesgåvor kan även ges i form av presentkort.

Använd gärna kontaktformuläret så återkommer vi till er med mer information.