Nyheter

Våra Varumärken

GrahamHirschlongines

ModaloRapport London-

Sjöö Sandström_Sinn_Tissot_Tag Heuer

                                    

Exklusiva klockor för alla tillfällen

Älskar du klockor lika mycket som vi på Erikson Urhandel gör? Då är vi väldigt glada över att du har hittat hit! Vi har jobbat hårt under många år för att kunna erbjuda några av marknadens mest exklusiva klockor från många av giganterna som t.ex BreitlingLongines, Baume & Mercier, Söö Sandström, Oris och många fler. I vårt sortiment hittar du allt du kan tänka dig, oavsett om du skulle vara intresserad av vattensport och dykning så har vi modeller som Breitling Superocean och Oris Aquis som är tillverkade för att klara av högt tryck på flera hundra meters djup. Eller kanske är du mer intresserad av flygsport, då passar Breitling Navitimer perfekt då den har många användbara mätverktyg för allt från bränsleförbrukning till hastighet. Detta och många fler exklusiva klockor som har teman som bilsport, rymden, bergsklättring med mer! Du behöver självklart inte ha något av dessa intressen för att uppskatta en riktigt fin klocka, våra klockor passar utmärkt för alla tillfällen och intressen. Många av våra klockor har även en väldigt intressant historia bakom sig, om du är intresserad så får du gärna läsa lite om några av giganternas resa inne på de olika produktkategori sidorna.

Vi jobbar ständigt för att få in det senaste inom exklusiva klockor i vårt sortiment vilket gör att du alltid hittar något nytt och intressant hos oss så kom gärna tillbaka lite då och då för att se vad vi har fått in i butiken.

Ta gärna en titt på vårt online sortiment och se om du hittar en klocka som faller just dig i smaken. Du är också välkommen in till vår fysiska butik i Sundbyberg där du kan prova våra exklusiva klockor!

Funderingar? Kontakta oss!

Har du frågor innan du lägger din beställning så tveka inte att ringa oss på nummer 08 - 28 11 34 eller mejla oss på info@eriksonurhandel.se. Vi finns behjälpliga via telefon och mejl måndag - fredag 9.30-18.00 samt lördag 10.00-14.00.